• (20)952-1412
  • 270-3013
  • 1142. Bp. Tengerszem u. 84.
  • udvari.laszlo@udvariautomobil.hu
  • H-P: 8.00-17.00

Gumiszerelés és forgalmazás

gumiszerelés

Vállaljuk ügyfeleink autóinak kerék szerelését, centrírozását, tárolását és új gumiabroncs értékesítését.
  

Gumiabroncs nagykereskedelmi partnerünk teljes típusválasztékát kínálva, szinte bármilyen jelenleg kapható gumiabroncsot forgalmazunk.
 

Mivel a gumiabroncs értékesítés nem fő profilunk, ezért minimális árréssel értékesítjük tovább, nagyker áron a gumiabroncsokat. A nagyker árra jön a termékdíj, a szállítási költség és az árrés: bruttó 5000ft. Ez ügyfeleink részére igen kedvezővé teszi nálunk a gumik beszerzését.
 

A gumiszerelő gépeinket folyamatosan a legmodernebbekre cseréljük, hogy a gumiátszerelésnél ne sérüljenek a gumik illetve a felni.Mostani gépünk egy 2015-ben beszerzett professzionális, gyárilag segédkarral szerelt, automatikus kerékszerelő gép, pneumatikusan billenő szerelőoszloppal. A könnyűfém kerekek szerelésekor a szerelőfejbe műanyag betét helyezhető, ezáltal megakadályozható a perem sérülése.
 

Cégünk hatályos jogszabályoknak megfelelően, centrírozásra kizárólag cink vagy acél súlyokat használ. Az ólomsúlyok használatát jogszabály tiltja, mert súlyosan károsítják a környezetet.
 

Gumitárolás:

 
Ha nincs hova tenni a kerekeit vagy meg szeretné kímélni magát a szállítás kellemetlenségeitől, hagyja nálunk, kedvező áron, szezononkénti 10000 forintért eltároljuk Önnek a kerekeket!
 

Jótanács: 7 Celsius fok alatt már erősen ajánlott a gumikat télire cserélni. A gumikba kevert szilikátoknak köszönhetően ez alatt a hőmérséklet alatt sem vesztik el tapadásukat.